Jag har äntligen valt att svälja stoltheten och bestämt mig för att bota mitt ”snarkproblem”

Jag har under hela mitt vuxna liv haft svåra problem med snarkning. Eller om jag nu ska vara helt ärlig så har problematiken funnits där hela tiden. Kommer särskilt en sommar när jag kan ha vart tio eller på sin höjd elva år gammal. På den tiden var jag stolt medlem av scouterna. Hur som helst… en helg i slutet av juni eller möjligtvis början av juli åkt vi ut skogen för att bo i tält, titta på djur, knyta knopar och äta tallbarr som scouter alltid gör, tältningen måste ha ägt rum däromkring då det helt klart var efter midsommarafton men bestämt före 11 juli då min marbror Birger fyller. Jag hade sett framemot där något intensivt särkskilt det här med att sitta i tältet och berätta läskiga alternativt snuskiga historier eller förstås allra helst en kombination av dessa teman. Men därav blev det ingenting eftersom jag av scoutledaren blev placerad i ett eget tält, långt bortifrån de andra då der visade att några små uslingar hade ”anmält” mig och mitt våldsamma snarkande och vägrat sova i samma tält som jag. Visserligen befogat men det sved ändå att bli utpekad så där och få sova själv som om jag vore en paria. Det bär bidrog till att jag valde att odla min image, jag en snarkare och att i tjugoårsåldern när studerade att ordna ett flertal event för Snark-Pride eller Snapre som vi ute i aktionsgrupper sa på den tiden. Nu kanske inte allt vi gjorde fick avsedd effekt, men det känns ändå mycket fint att få ha varit en del av denna gemenskap. Det glömmer jag aldrig, även fast jag kommit till den punkten att jag är beredd att göra någonting år eller till och med försöka att bota det här. För det händer faktiskt att jag slutar andas ibland på natten och det naturligtvis mindre bra.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>